Landsbyfilmen 1995

LANDSBYFILMEN 1995

Kom med på en spændende rundtur i Sdr. Harritslev. Landsbyfilmen blev lavet af Harritslev - Rakkeby Lokalhistoriske forening. Del 1 af filmen er opdelt i tilsammen 24 klip, og du finder de alle ved at bladre nedover på denne side. Helt til sidst har du mulighed for at se alle klippene der handler om Sdr. Harritslev i sin helhed.

(Klik på play-knappen for at afspille, og husk at læne dig godt tilbage i stolen. Kvaliteten egner sig ikke så godt til at blive vist i fuld skærm).


Introduktion foran byskiltet i Sdr. Harritslev med Knud RødbroSdr. Harritslev kirke med tidligere sognepræst (1941-1969) Gunnar HaugaardHos Bente og Leo Toft på præstegården i Sdr. HarritslevHos Verner og Birgit Nielsen på Vestre Kirkholm og Sdr. Harritslev VVSBørge Pilgaard fortæller om skolerne og spiller violinSdr. Harritslev Mejeri med Carsten Christiansen og Lydia JensenDen Gamle SmedjeKøbmand Kaj JensenArne Olesen i BeboerforeningenTage Abrahamsen på GrønagergårdIda og Osvald Ottesens sø på BakholmvejThorkild SimonsenHos tømrermester Poul SimonsenBirgit Simonsen fortæller om ishusetLene Pedersen sykler med aviserIdrætsforeningen med Henrik HolmHusmænd og hoveriHos Maren og Uffe Christiansen på AagaardHos Jens Holm på NygårdBlomstrende idyl hos Inge og Herman på BakkenPå jagt med Gunnar Baggesen, Thomas Larsen og Regner BækSejlstrup Møllegaard har også været FattiggårdPå herregårdsbesøg på Sejlstrup hos Karen Margrethe og Chr. P. ChristensenMedvirkendeSe alle klipp fra Harritslev i sin helhed

Hvor på kloden ligger Sdr. Harritslev?

Bredde-/længdegrad: 57°26′03″N09°54′08″Ø


Decimalkoordinater:

57,4342 9,9024


Sdr. Harritslev på Google Maps


Hør Ib Grønbechs sang om Jytte fra Sdr. Harritslev på Spotify


Sdr. Harritslev - sangen


De kendte Sdr.Harritslev'ere

Mette Moestrup

Pia Mourier

Gabriella Jørgensen